Ushbu mahsulot mavjud emas!

Парафин технический (белый) и пищевой (белый цвет)

Парафин технический (белый) и пищевой (белый цвет)#1
Парафин технический (белый) и пищевой (белый цвет)
Xarakteristikalar
Ma'lumotlar yangilandi: 05.01.2019

Ta'rif

В зависимости от фракционного состава, температуры плавления и кристаллической структуры парафины разделяют на жидкие (плавятся при 27 градусах С), твердые (плавятся при 28 - 70 градусах С) и микрокристаллические (плавятся при 60 - 80 градусах С) церезины.
To'liq ko'rsatish

Xarakteristikalar

Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.

Fikr-mulohazalar

review
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.