Vazn yo'qotish uchun qahva Ersag Arada 4 da 1

Vazn yo'qotish uchun qahva Ersag Arada 4 da 1#1
Vazn yo'qotish uchun qahva Ersag Arada 4 da 1#2
Vazn yo'qotish uchun qahva Ersag Arada 4 da 1#3
Vazn yo'qotish uchun qahva Ersag Arada 4 da 1#4
Vazn yo'qotish uchun qahva Ersag Arada 4 da 1
Xarakteristikalar
Ta'rif
To'liq ma'lumot
Ma'lumotlar yangilandi: 03.04.2024
170 000 so'm

Ta'rif

Reishi qo'ziqorinlari, Moringa ekstrakti va sut kukuni qo'shilgan 4 dan 1 gacha eriydigan qahva aralashmasi ERSAG - bu sizga albatta yoqadigan yuqori sifatli ichimlik. Ushbu kofe ichimligi haqiqatan ham o'ziga xosdir. Bir stakan ajoyib ta'm, boy hid va chidamlilikni mukammal birlashtiradi. Qahva nafaqat mazali, balki juda foydali. Noyob tarkibi tufayli u ko'plab vitaminlar va minerallarni o'z ichiga oladi. Ichimlikda shakar yo'q. Bu immunitetni mustahkamlashga, jigarni tozalashga, xolesterin va qon shakarini tartibga solishga, qon bosimini normallashtirishga va qon aylanishini yaxshilashga yordam beradi. Reishi qo'ziqorinli qahva va moringa ekstrakti antioksidant va antioksidant xususiyatlarga ega. Tonlaydi, kun bo'yi energiya beradi. Bu dietani qo'llab-quvvatlashga yordam beradi, ochlikni qondiradi.

Tarkibi: eriydigan qahva 77.25%, sut kukuni 19%, Reishi qo'ziqorin ekstrakti 2%, Moringa ekstrakti 1.75.

Eslatma: sut mahsulotini o'z ichiga oladi. Soya va bug'doy mahsulotlarining izlarini o'z ichiga olishi mumkin.

Tayyorlash usuli: paket tarkibini (12 g) stakanga soling, 180 ml issiq suv quying, yaxshilab aralashtiring va iching.

Sof vazn: 240 gr (har biri 12 grammdan 20 ta sumka)

Ishlab chiqarilgan mamlakat Turkiya

To'liq ko'rsatish

Xarakteristikalar

Mahsulotning texnik tavsiflari, etkazib berish hajmi, ishlab chiqarilgan mamlakati, tashqi ko'rinishi va rangi haqidagi ma'lumotlar faqat ma'lumot uchun mo'ljallangan va nashr etilgan paytda mavjud bo'lgan eng so'nggi ma'lumotlarga asoslanadi.

Fikr-mulohazalar

review
Boshqa foydalanuvchilarga o'z tanloviga yordam bering - ushbu mahsulot haqida birinchi bo'lib o'z fikringizni bildiring.